MA-VR

08.00 - 17.00 uur

Oude Moerdijkseweg 7

4765 SN Zevenbergschen Hoek

Bel direct

06 536 984 64

AC-1

Airconditioning

Als ondernemer wilt u vanzelfsprekend uw klanten tijdens alle seizoenen bedienen in een aangenaam klimaat. Airconditioners koelen, verwarmen, filteren en ontvochtigen moeiteloos elke ruimte, waardoor uw producten mooier en langer houdbaar blijven. Daarnaast zorgen ze voor een aangenaam klimaat in de winkel of kantoor.

LEES VERDER
wp-2

Centrale verwarming

Voor particulieren, bedrijven, verenigingen en zorginstellingen installeren wij verwarmingssystemen van de hoogste kwaliteit. Ons uitgangspunt bij de aanleg van centrale verwarming is veel comfort tegen zo laag mogelijke energiekosten. Wij plaatsen warmtepompen, cv-ketels, radiatoren, convectoren, stralingspanelen, luchtverwarmers en vloerverwarming.

LEES VERDER
de-1

Warmtepompen

Maak gebruik van de gratis warmte in de buitenlucht, bodem of oppervlaktewater om uw woning of bedrijfspand duurzaam te verwarmen. Met een warmtepomp kan veel energie bespaart worden. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bestaat er een passend warmtepompsysteem. Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

LEES VERDER
Zonnepanelen

Zonnepanelen

Door te investeren in zonnepanelen verlaagt u de maandelijkse kosten bij uw energieleverancier. Een investering waar u minimaal 30 jaar van profiteert. En de terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 tot 9 jaar!

LEES VERDER