MA-VR

08.00 - 17.00 uur

Oude Moerdijkseweg 7

4765 SN Zevenbergschen Hoek

Bel direct

06 536 984 64

Zonnepanelen

Door te investeren in zonnepanelen verlaagt u de maandelijkse kosten bij uw energieleverancier. Een investering waar u minimaal 30 jaar van profiteert. En de terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 tot 9 jaar!

Is uw dak geschikt?

Op vrijwel ieder dak is de installatie van zonnepanelen mogelijk. Er is altijd een passende montageoplossing, ook voor niet-standaard daken. Denk aan een dak met schaduwval. Hiervoor bieden we een systeem waarbij elk zonnepaneel zijn eigen Power Optimizer heeft. Elk zonnepaneel levert maximaal rendement en vermogensverlies wordt voorkomen.

Hoeveel zonnepanelen heeft u nodig?

Het aantal zonnepanelen is afhankelijk van de stroom die u verbruikt. Of u een deel of het volledige eigen stroomverbruik wilt opwekken. En hoeveel ruimte u op het dak heeft én of dit dak geschikt is.

Rekenvoorbeeld:
Een huishouden van 4 personen verbruikt jaarlijks gemiddeld 4600 kWh aan stroom. Stel: u wilt 16 zonnepanelen van 260Wp op uw dak laten plaatsen. De opbrengst is dan 3952 Kwh* per jaar. U bespaart hiermee ruim € 900,-* per jaar.
(* electriciteitsprijs € 0,23 en volledige zuidligging)

BTW teruggave zonnepanelen

Als particulier kunt u de betaalde btw op de aanschaf en installatie van zonnepanelen terugvragen bij de Belastingdienst. Dit is 21% van uw investering. Wij bieden hulp bij btw teruggave.

Garantie op zonnepanelen en omvormer

Twee belangrijke zaken bij aanschaf van zonnepanelen zijn vermogens- en productgarantie. De vermogensgarantie is de maximale degradatie van het zonnepaneel per jaar. Het ene paneel gaat in vermogen sneller achteruit dan het andere. Panelen met de laagste degradatie per jaar leiden tot het hoogste rendement. Productgarantie betekent hoe lang u garantie heeft op zonnepanelen. Beide zaken zijn van groot belang bij uw afweging voor zonnepanelen. De garantie op de omvormer is afhankelijk van het merk en is uit te breiden tot een langere periode.