MA-VR

08.00 - 17.00 uur

Oude Moerdijkseweg 7

4765 SN Zevenbergschen Hoek

Bel direct

06 536 984 64

Warmtepompen

Maak gebruik van de gratis warmte in de buitenlucht, bodem of oppervlaktewater om uw woning of bedrijfspand duurzaam te verwarmen. Met een warmtepomp kan veel energie bespaart worden. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bestaat er een passend warmtepompsysteem. Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Welke warmtepomp?

Welke type warmtepomp geschikt is voor uw situatie hangt af van de beschikbare ruimte, gebruiksdoeleinden en uiteraard het budget. Zo is een warmtepomp die warmte onttrekt aan de bodem vrijwel alleen mogelijk bij nieuwbouw. Een lucht/lucht warmtepomp, waarbij warmte onttrokken wordt aan de buitenlucht, is ideaal bij renovatie.

Verwarm uw huis of kantoor

Warmtepompsystemen zijn vaak gekoppeld aan cv-ketels en bestaan onder andere uit een verdamper. De verdamper zet een vloeistof die snel verdampt om in gas, dat vervolgens in een compressor komt. De compressor perst het gas samen en laat de temperatuur stijgen. In een condensator wordt het gas weer vloeibaar en geeft het warmte af. En die warmte warmt uiteindelijk het cv-water op.

Vraag een (vrijblijvende) offerte aan!

Duurzaam verwarmen

Met een warmtepompsysteem weet u zeker dat u de benodigde energie eindeloos kunt benutten. Warmte uit grond en lucht, waarna de zon die warmte weer aanvult: het is er altijd én gratis. Het enige wat een warmtepompsysteem verder nodig heeft, is energie op basis van een heel klein beetje gas of elektriciteit. En dat voor een zeer efficiënte manier van duurzaam verwarmen.

We leggen u uit welk warmtepompsysteem het beste bij uw specifieke situatie past. Zo weet u zeker dat u niet alleen aan de slag kunt met een rendabele manier van energie besparen, maar bovendien de meest optimale oplossing in huis haalt. Efficiënt tijdens alle jaargetijden, duurzaam op elk moment.